Forbrukslån

Forbrukslån

Eenger du et forbrukslån er det bare å stikke innom internett og sende av gårde en søknad. Det tar kun noen minutter og det er ikke vanskelig. Prøv nå og se hva du klarer å få til. Det er mange i akkurat samme båt som deg, som har prøvd eller har fått godkjent sine søknader. Det er ingen skam eller noe som helst forbundet med forbrukslån. Av alle som får forbrukslån bruker ca. en tredjedel forbrukslånet sitt på:

Oppussing
Mange liker å fornye sine hus eller innvendige delen av sine hus ganske ofte. Det betyr at det må litt penger til. Enten det er mye eller det er lite penger, så må det penger til. Har du et huslån er det fristende og ikke bruke så altfor mye tid med banken for å hente ut mer penger av forbrukslånet. Det kan være mye penger og det kan være lite penger. Er det lite penger å hente på huslånet og du trenger nokså mye, er det bedre å ta opp et forbrukslån. Det lånet får du på dagen, mens banken bruker uker på å sjekke hva du kan få og hvordan du skal få det. Bankene bruker også i dag en programvare for å sjekke taksten i ditt område. Det betyr at takstmannen som sier hvor mye huset ditt er vært ikke blir trodd av banken. De følger sin egen greie. Trenger du derfor, eller har du lyst til, å pusse opp huset er det bedre å ta opp et raskt forbrukslån.

Nytelser
Mange bruker penger de får på seg selv. Det er ingen skam i å kose seg litt eller i å kose seg mye. Det er viktig og sunt å kose seg. Man blir avslappet og man blir sunnere av å slappe litt av. Så lenge man trenger og spiser nokså sunt så er alt helt på topp. Når det er sagt er det mange nytelser som koster ganske mye. Det koster å kjøpe seg en ny og fin klokke, det koster å kjøpe seg en ny bil, og det koster å ta seg drømmeferien. Hvis du hadde tilgang til 200.000 kroner og kunne bruke de på deg selv, hvor ville du dratt. Jeg hadde nok dratt til en fantastisk øy i Syden og leid et flott hus med svømmebasseng rett ved sjøen. Da kan man bare lene seg tilbake og se utover havet.

Refinansiere
Har du allerede mye gjeld er det ikke så smart å ta opp mer gjeld for å pusse opp kjøkkenet hjemme eller for å dra på en ferie til Syden. Har du mye lån må du få bukt med disse lånene. Den beste måten å bli kvitt lån på er først og fremst å få oversikten over all gjelden. Deretter må du få tak i penger til å betale ned alle lånene. Det er lettere å ta opp et lån for å betale ned alle lånene enn å sitte på 10 lån hos 10 banker.